Ik noem het investering en geen prijs omdat een foto het enige tastbare is wat overblijft na de shoot. Een foto maak je met een rede en heeft een emotionele gevoelswaarde, die wil je bewaren, ophangen en koesteren. Je wil ze later nog eens met een blij gevoel opnieuw bekijken. Misschien wel met je ouders, je kinderen en/of kleinkinderen. Daar hang je geen prijs aan, maar doe je een investering in.

Wat krijg je allemaal voor je investering?

  • Een ontspannen en gezellige fotoshoot, een echte belevenis.
  • Door scholing in vakmanschap krijg je echte kwaliteitsbeelden en daarnaast een professionele bewerking van het eindresultaat.
  • Na de shoot vind een viewing plaats waarin we de mooiste beelden in het groot bekijken en gaan we kijken welke afwerking het allemaal moet krijgen (foto in een lijst, foto op hout etc.).
  • Het uiteindelijke resultaat om op te hangen en aan iedereen te showen.

 

Locatieshoot

Zwangerschapsstoot start op *€ 95,-. Denk aan een shoot op het strand, in het bos, park of een stad. Vooraf bespreken we waar de shoot moet plaatsvinden. Exclusief reiskosten.

Newborn lifestyle shoot (altijd bij de klant thuis) € 195,- inclusief minialbum van 20×20 cm met 20 bladzijden. Deze shoot duurt max 1,5 uur. Dit is een reportage van een moment uit het leven van de newborn met mama, papa en evt. broertjes en zusje.

Newborn prop shoot (altijd bij de klant thuis) € 275,- inclusief minialbum van 20×20 cm met 20 bladzijden. Deze shoot duurt max 2,5 uur. Dit is een reportage van alleen het kindje.

*Extra kosten:

  • Zwangerschapshoot 
  • € 20,- voor het dragen van één van de zwangerschapsjurken.
  • € 10,- voor extra per personen (vanaf de 5e persoon).
  • € 175,- voor afkoop van alle digitale bestanden in hoge resolutie.

Cadeaubon

Geef eens een cadeaubon cadeau. De bonnen zijn er in € 25,- € 50,- € 100,- en € 150,-

Logo Astrid de Jong Fotografie

Ook zin in een geweldige fotoshoot?

Maak nu kennis met de leukste fotograaf van Tholen. Voor een heerlijke ontspannen fotoshoot ben je hier op de juiste plek. Tot snel!