De shoots wat houden ze in

Hieronder vind je per categorie een korte beschrijving van wat een shoot inhoudt en wat je kunt verwachten op het moment dat je een afspraak hebt gemaakt en we elkaar zien voor de shoot.
Mochten er nog vragen zijn dan kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen.

Zwangerschapsshoot

De zwangerschap is een bijzonder moment in je leven en heel speciaal om op de foto te zetten. Een mooi moment is tussen de 32 en 34 weken.
Het moeten foto’s worden waar je als zwangere vrouw trots op bent.
Ik maak de foto’s bij jou thuis of op locatie. Je mag van tevoren aangeven wat voor shoot je graag zou willen.
Er zijn meerdere dingen mogelijk. De shoot duurt ongeveer 1 uur.
Van tevoren ontvang je van mij een brief met duidelijke instructies, zodat je weet hoe de shoot gaat verlopen en je je goed kan voorbereiden.

Newbornshoot

Ik hou van mooie zachte kleuren en pure detail foto’s. Ik positioneer de newborns in de speciale newbornposes. Deze poses zijn vaak precies zoals ze opgekruld in de buik hebben gelegen.
Ik heb heel veel leuke speciale doeken, mandjes en andere accessoires om uit te kiezen. Meestal probeer ik twee tot drie verschillende setjes op te bouwen. Maar alles hangt af van de bui en het slaappatroon van de baby.
De newbornshoot vindt plaats in jouw eigen omgeving thuis. Ik zoek een mooi plekje met daglicht om deze pure, unieke foto’s te maken.
De newbornshoot bestaat uit foto’s van de newborn alleen en eventueel ook in combinatie met broertje/zusjes en met ouders.
De shoot duurt ongeveer 3 uur.

Babyshoot

Deze shoot duurt zolang als de baby het volhoudt. Meestal is dit vrij kort, omdat ze en korte spanningsboog hebben.
Ik probeer altijd 2 setjes op te bouwen bij jou thuis.
Ik heb keuze uit verschillende achtergronden en kledingsetjes.

Logo Astrid de Jong Fotografie

Ook zin in een geweldige fotoshoot?

Maak nu kennis met de leukste fotograaf van Tholen. Voor een heerlijke ontspannen fotoshoot ben je hier op de juiste plek. Tot snel!